PUR vahuga soojustamine

Kas otsite parimat viisi oma kodu soojustamiseks? PUR vaht on üks tõhusamaid soojustusmaterjale, mida tänapäeval kasutada saab. Kuid enne, kui asute tööle, on oluline teada, kui palju PUR vahtu tegelikult vajate. Õige materjalikoguse planeerimine on eduka projekti võti. Meie uus PUR vahu koguse kalkulaator aitab teil täpselt arvutada, kui palju PUR vahtu oma projekti jaoks vajate.

Kalkulaatori kasutamine on kiire ja lihtne – sisestage lihtsalt soojustatava pinna suurus ja soovitud isolatsioonikihi paksus, ning meie PUR vahu kalkulaator teeb ülejäänud töö teie eest!

Kalkulaatori eelised:

  • Täpne koguse määramine: Meie kalkulaator arvutab automaatselt, kui palju PUR vahtu vajate.
  • Aja säästmine: Unustage keerulised arvutused ja valemid – kalkulaator teeb kogu arvutuse teie eest kiirelt ja täpselt.
  • Kulude optimeerimine: Täpne koguse teadmine aitab teil vältida ülemääraseid kulutusi ja tagab, et teie projekt sujub tõrgeteta.

Kuidas see töötab?

  1. Sisestage vajalikud andmed: Märkige ära soojustatava pinna suurus ja soovitud isolatsioonikihi paksus.
  2. Vaadake tulemust: Vajaminev PUR vahu kogus kuvatakse kuupmeetrites / m3.
  3. Tegutsege: Kasutage kalkulaatori pakutud teavet hinnapakkumise küsimiseks ja projektide elluviimiseks.

Jaga postitust

korduma kippuvad küsimused
Süsti seinad soojaks
PUR vahu süstimine ja pihustamine

Juba pikka aega on Aldreht OÜ soojustanud kodusid PUR vahuga injekteerimise (süstimise)- kui ka pihustamise meetodil nii Eestis kui ka Soomes. Teame, et PUR vahu süstimine ja pihustamine on traditsioonilistest soojustus meetoditest parem.

AldrehtPur

Kogu ehitusteenus ühest kohast – lihtne! Aldreht on pikalt oma kanda kinnitanud ehitusprojektidel soojustajana, garaažiuste [...]

rekonstrueerimistoetus maja soojustamine

Toetuse kogueelarve on ligi 30 miljonit eurot, mida jagatakse Euroopa Liidu taaste- ja vastupidavusrahastu (RRF) [...]

PUR vaht universaalne ja tõhus soojustusmaterjal

Uurime, kuidas PUR vahtu kasutatakse veepaakide ja mahutite isolatsioonimaterjalina, maakeldrite, kaarhallide, külmkambrite ja jahutusruumide, moodulmajade hooneosade, ventilatsioonikanalite ning merekonteinerite soojustusmaterjalina.

Kortermaja soojustamine PUR vahuga

Kortermajade soojustamine on Eestis praegusel ajahetkel oluline teema. Seda seetõttu, et enamik siinseid kortermaju [...]

pur vahuga soojustamine faktikontroll

PUR vaht ehk polüuretaanvaht tänapäeval üks enimkasutatavaid soojustusmaterjale tänu oma suurepärasele isolatsioonivõimele ja mitmekülgsusele. Siiski on selle kohta liikvel mitmeid eksiarvamusi.

PUR vahu paigaldamine

PUR vahuga soojustamine on üks kõige kiiremaid ja efektiivsemaid viise hoone isoleerimiseks. Et saada täpsemalt [...]

5 põhjust miks PUR vaht on parim soojustusmaterjal

Meie kogenud soojustajad võivad kinnitada, et PUR vahuga soojustamine on traditsioonilistest soojustus meetoditest oluliselt parem.

AldrehtPur Pur vahuga soojustamine

Vanade korterelamute soojustamine on Eestis hetkel väga aktuaalne teema, kuna paljud hooned on ehitatud ajal, [...]

pur vaht soojustus mis tasub ära

Soojustamine ja soojustus on hoonete energiatõhususe ja mugavuse seisukohalt ülioluline komponent. Õige ja korralikult tehtud soojustus mitte ainult ei aita hoida kodu talvel soojana ja suvel jahedana, vaid vähendab ka oluliselt energiakulusid.