Fassaadi soojustamine pur vahuga

PUR vaht  – asjatundjate eelistatud valik

Fassaadi soojustamine PUR vahuga

PUR vahuga fassaadi soojustamine on turvaline ja tõhus valik nii vanade eramajade renoveerimiseks ning lisasoojustamiseks kui ka passiiv- ja madalenergiamajade soojustamiseks. Vanades eramajades (nt palkmajad) on PUR vahu abil lihtne moodustada vanade karkassikonstruktsioonide pinnale kompaktne isolatsioonikiht, mis toimib samas ka tarindite toena.

PUR vahu kasutamine tõstab hoonete elutingimused ja energiatõhususe tänapäevaste nõuete tasemele. Tänu oma soojustusvõimele sobib PUR vaht suurepäraselt ka kaasaegsete passiiv- ja nullenergiamajade soojustamiseks. Sobib kasutamiseks kõigi karkassimaterjalide korral: betoon, tellis, puit ja teras.

Niiskuskindluse osas tagab suletud pooridega PUR vahuga fassaadi soojustamine aastaringse niiskuskaitse.

PUR vaht soojustus on kõige tihedam ja tõhusam isolatsioon, mis toimib ühtaegu nii aurutõkke, soojustuse kui tuuletõkkena. PUR vaht nakkub kõigi pindadega.

EKOSPRAY® PUR kahekomponentne PUR vaht

Fassaadi soojustamine PUR VAHUGA

Puitfassaadi soojustamise esimene valik on avatud pooridega PUR vaht, soojustuskihi paksus 150–200 mm ning nõutud on aurutõkke paigaldamine. Kui eesmärgiks on kiviseina soojustamine väljastpoolt, siis on meie soovitus kasutada suletud pooridega PUR vahtu, mille soojustuskihi paksus on alates 100 mm.

Kohandatava paksusega isolatsioonikiht nakkub täiesti kindlalt ja vuugivabalt ebakorrapäraste ning erikujuliste seinakonstruktsioonidega.

Loe ka: Fassaadi soojustamine ja erinevad võimalused

Pihustataval PUR vahul on kõik polüuretaani pakutavad eelised. Ja võrreldes traditsioonilisemate soojustusmaterjalidega on sel ka palju kasulikke lisaomadusi.

Nagu nimigi ütleb, on pihustatav isolatsioonivaht ehk PUR vaht vedel vaht, mis pihustatakse soojustatavele pinnale või pindade vahele (õhuvahedesse), kus see paisub ja kõvastub, moodustades tiheda ja ühtlase isolatsioonikihi. Seda võib kasutada ka katuse, pööningu, seinte, põrandate, vundamendi, lagede, sokli, keldri jms. soojustamiseks.

PUR vaht ei vaja lisakinniteid, aluspinna tasandamist ega teipimist, mistõttu on tegu väga kulutõhusa lahendusega.

Kui soovite oma kodu fassaadi soojustada PUR vahuga, võta meiega ühendust ja astuge samm edasi tulevikku, mis on soojem, säästlikum ja mugavam.

Olgu töö milline tahes, Aldreht teeb sulle kindlasti parima hinnaga pakkumise ning kvaliteetsete materjalidega soojustuse.

PUR VAHUGA FASSAADI SOOJUSTAMINE ON VÕITNUD KUTSELISTE EHITAJATE JA EHITUSINSENERIDE POOLEHOIU MITMEL PÕHJUSEL.

  • Kõige tõhusam soojustusmaterjal turul: täielikult läbitungimatu, nakkub ebakorrapäraste pindadega ja pakub suurepäraseid soojustusomadusi. Soojusülekande λ arvutuslik väärtus on 0,025 W/mK > 120 mm paksuse isolatsiooni korral.
  • Hea niiskuskindlusega.

  • PUR vaht ei mädane, hallita ega rikne.

  • Täielikult läbitungimatu: EKOSPRAY® PUR vahuga soojustatud tarindi õhu infiltratsiooni väärtus on 0 l/h, samas kui teiste soojustusmaterjalide korral jääb see tavaliselt vahemikku 1-15 l/h.

  • Ei sisalda mobiililevi ja soojustusomadusi mõjutavat alumiiniumfooliumi.

  • Vastupidav ja kujukindel: PUR avht soojustus peab tarindi koosseisus vastu üle 100 aasta nii soojustusvõime kui ka kujukindluse osas.

  • Suurepärased tugevusomadused: kerge soojustuse survetugevus on 100-200 kPa.
  • Kõrgeimast klassist kuumakindlus- ja tulekaitseomadused: EKOSPRAY® PUR vaht on isekustuv ja selle pind söestub, takistades tule levikut ning taassüttimist. Pidev kuumuskindlus on +90C. Tule levikut aeglustava värvi kasutamisel soojustatud tarinditel saavutatakse tulekindlusklass C-s2,d0; pihustatava kiudtsemendipõhise tule levikut aeglustava kihiga katmisel kehtib tulekindlusklass B-s1,d0.

  • EKOSPRAY® PUR vaht on lõhnatu. Toode vastab heitkoguste klassifikatsiooni rangeimatele M1 nõuetele. Katsed sooritatakse 28 päeva vanuse tootega.

  • Füsioloogiliselt on PUR vaht soojustus kahjutu ja keemiliselt neutraalne.

  • Keskkonnasäästlik ja -sõbralik valik: EKOSPRAY® PUR vaht soojustus säästab energiat hoone kogu tööea jooksul. Tööea lõpus saab soojustusmaterjali energiajäätmena põletada või ringlusse võtta.

EKOSPRAY® – Kahekomponentne PUR vaht

Kõige tõhusam ja jätkusuutlikum soojustus turul!

EKOSPRAY® PUR vaht

EKOSPRAY® CLOSED CELL HFO

Kahekomponentne suletud rakustruktuuriga polüuretaanvahusüsteem, mis põhineb uue põlvkonna PUR vahu ainetel (HFO).

EKOSPRAY® OPEN CELL EX 09

Kahekomponentne avatud rakustruktuuriga polüuretaanvahusüsteem pooljäiga
PUR vahu valmistamiseks.

EKOSPRAY® OPEN CELL FX 09

Kahekomponentne avatud rakustruktuuriga polüuretaanvahusüsteem pooljäiga
PUR vahu valmistamiseks.